Yattara 'Ayağımda ağrı var' dedi

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürürken ayağındaki ağrıların arttığını belirten Yattara, çalışmaya başlamadan salonun yolunu tuttu. Me

Yattara 'Ayağımda ağrı var' dedi

Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışma ile sürdürürken ayağındaki ağrıların arttığını belirten Yattara, çalışmaya başlamadan salonun yolunu tuttu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Hugo Broos yönetiminde yapılan çalışmaya Milli Takım kamplarından henüz dönmeyen Cale ve Song katılmazken, ameliyat olan Zafer Yelen de yer almadı. Düz koşu sırasında takım arkadaşlarıyla şakalaşan ve mutlu olduğu gözlenen Yattara, daha sonra teknik direktör Hugo Broos'un yanına gelerek ayağını gösterdi. Çalışmaya başlamadan antrenmanı yarıda bırakan Gineli oyuncu salonun yolunun tuttu.

Bordo-mavililer, düz koşu ve koordinasyon çalışmasının ardından Galatasaray maçına yönelik olarak taktik çalışması gerçekleştirdi. Bordo-mavili takım, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı çalışma ile sürdürecek.

 İdmanda yer alan Arjantinli oyuncumuz Colman'ın sevimli oğlu Mateo yaptığı sempatik hareketlerle etrafına neşe saçtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor