Yarsuvat saçmaladı; Maç tatil edilmeliydi

1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği tarafından düzenlenen 'Yılın En İyileri Ödül Töreni'ne katılan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'un galip geldiği maçın tatil edilmesi gerektiğini söyleyen Yarsuvat sahaya atılan çakm

Yarsuvat saçmaladı; Maç tatil edilmeliydi
1905 Kültür Sanat ve Spor Derneği tarafından düzenlenen 'Yılın En İyileri Ödül Töreni'ne katılan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, açıklamalarda bulundu.
 
Trabzonspor'un galip geldiği maçın tatil edilmesi gerektiğini söyleyen Yarsuvat sahaya atılan çakmağı "çakı" yaparak ilginç açıklamalar yaptı.
 
Yarsuvat şöyle konuştu;
 
"Maç bir küfür arenasında geçti. Hayrettir kimkse de küfürlere mani olmak istemedi. Ayrıca hakemin kafasına çakı atıldı buna rağmen hakem devam etti. Herhalde baskıdan ürktü. O da insan ama o durumda maçın oynanmaması lazımdı. O küfür deryasına yöneticilerin mani olması lazımdı. Bunu cezayla önleyemezsiniz. Bu bir görgü meselesidir. Kötü örnekleri tekrar ediyorlar. Bir maçla bunu düzeltemezsiniz. Yöneticilerin görevu bunu ortadan kalfdırmaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor