Yanal: Kazanmaya alışmamız lazım

Yanal, "İki deplasman üst üste oynayacaktık. Bunlardan birini kazandık. Şimdi kazanma alışkanlığını deplasmanda da kaznamamız lazım. Geçen hafta iyi bir skorla galip geldik. Skorun katkısı var ama skoru bir tarafa bırakıp kazanmaya çalışmamız lazım. Takım

Yanal: Kazanmaya alışmamız lazım

Yanal, "İki deplasman üst üste oynayacaktık. Bunlardan birini kazandık. Şimdi kazanma alışkanlığını deplasmanda da kaznamamız lazım. Geçen hafta iyi bir skorla galip geldik. Skorun katkısı var ama skoru bir tarafa bırakıp kazanmaya çalışmamız lazım. Takımın performansından zaman zaman memnun oluyorum. Zaman bulduğumuz ölçekte iki haftalık bölümde takımla beraber birşeyler yapabildik. Eksiklerimiz var. Önemli bir çıkış yaptık bunu korumak istiyoruz. Bundan sonraki dönemde de bu öne mli bir referans olacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor