Yalnız adam Sadri Şener

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen ve aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 93 sanıklı şike davasının 19. Duruşmasının ardından savcı mütalaasını verdi. Şike sürecinin başından beri Trabzon’un tüm dinamikleri tar

Yalnız adam Sadri Şener

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde görülen ve aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 93 sanıklı şike davasının 19. Duruşmasının ardından savcı mütalaasını verdi.

 

Şike sürecinin başından beri Trabzon’un tüm dinamikleri tarafından adeta yalnızlığa itilen başkan Sadri Şener duruşmanın 2 günü hariç yine Trabzon tarafından kaderine terk edildi

 

YÖNETİM DE YALNIZ BIRAKTI

Tarihi duruşmanın son gününde Başkan Sadri Şener tümüyle yalnızlığa itildi. Duruşmanın yapıldığı çağlayan adliyesinde dün başkan Sadri Şener’in yanında asbaşkan Nevzat Şakar ve yönetici Raif Akar dışında hiçbir ismin bulunmaması dikkat çekti.

Asbaşkan Nevzat Şakar’da öğlen sıralarında rahatsızlanarak adliyeden ayrılınca Trabzon başkanı Çağlayan adliyesinde adeta kaderine terk edildi.

 

FENER TAM KADRO

Trabzonspor başkanı, Çağlayan adliyesinde bir sürü sorunla uğraşırken Trabzon’un dinamikleri sayılan siyasileri ve sivil toplum örgütlerinin de ve hatta Trabzonspor yöneticileri tarafından kaderine terk edilirken Fenerbahçe’nin yeni yönetiminin yanı sıra eski yöneticileri de Çağlayan adliyesinde yer alarak yargılanan arkadaşlarına destek ve moral verdiler.

Duruşmanın ilk 2 günü Trabzonsporlu yöneticilerin bir kısmı Çağlayan adliyesine giderken 3 ve 4. Günü ise Trabzonspor başkanı Şener ve cansiperane mücadele eden avukatları yalnız bıraktılar.

 

Sadri Şener'i davanın bitmesinin ardından telefonla bile kimsenin aramaması bir başka ayrıntı olarak dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor