"Yabancı teknik adama gerek yok"

Haber61.net - Haber Servisi - TÜFAD'ın Zorlu Grand Otelde düzenlemiş olduğu seminere katılan Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay, " Burada Örnek gösterilecek bir derneğimiz güzel bir çalışma başlattı. keşke Türkiye'deki diğer dernekler bu kadar çalışa

"Yabancı teknik adama gerek yok"

Haber61.net - Haber Servisi - TÜFAD'ın Zorlu Grand Otelde düzenlemiş olduğu seminere katılan Basın İlan Kurumu Başkanı Mehmet Atalay, " Burada Örnek gösterilecek bir derneğimiz güzel bir çalışma başlattı. keşke Türkiye'deki diğer dernekler bu kadar çalışa bilse ve bu kadar üretse. Bugün her acıdan anlamlı bir gün. Trabzon'da bir gazete tek başına satan 9 bin satıyor. İstanbul'da bir gazete 3 bin satamıyor. Trabzonspor bu kente o kadar yer etmiş ki basınını bir yere taşıyacak; ticaretini bir yere taşıyacak, bürokrasisini taşıyacak, O kadar bütünleşmiş bir kalıp oldu Trabzonspor. Trabzon'da sadece 3 tane spor salonu var. Türkiye'de böyle başka bir il yoktur. Trabzon Türkiye'de hiç kıyaslanamayacak bir ildir."dedi.

Atalay, " Trabzonspor'a kim hizmet ettiyse onunla birlikte büyüdü. İşte; Ahmet Yavuz, İşte Özkan Sümer, İşte Şenol Güneş ve son olarak işte Hami Mandıralı. Başka bir yerden hocalar getirelim diyorlar. Biz Hami hocayı seyrettik neler yaptığını gördük fırsat verilmesi lazım. Yabancı adama gerek yok.  Kendi insanımıza değer vermeliyiz. Kimse kusura bakmasın 20 milyon vererek alınan yabancı hocalar Türkiye'de hiç bir sosyal güvencesi olmayan 2 bin hocaları hiçe sayıyorsak bu olmaz. ben yabancı düşmanı değilim ama bu durum böyle olmaz. spor partiler üzeri tutulacak. Birbirimizi aşağı çekerek değil birleşerek daha güçlü olacağız. Trabzon bu bölge için pilot bölge. Trabzon'daki sahlar yetiştirilecek gençler bekliyor. Eğer bizler buraya önem verirsek daha önemli bir kadrolar yetiştiririz."ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor