Volkan Demirel'den olay yaratacak sözler

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Galatasaray'ı penaltılar sonunda 3-2 yenerek kupayı kaldırdıkları mücadelenin ardından soyunma odasında FB TV'ye çarpıcı sözler söyledi. Karşılaşma sırasında Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo ile yaşadığı gerginlikle di

Volkan Demirel'den olay yaratacak sözler
Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Galatasaray'ı penaltılar sonunda 3-2 yenerek kupayı kaldırdıkları mücadelenin ardından soyunma odasında FB TV'ye çarpıcı sözler söyledi.
 
Karşılaşma sırasında Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo ile yaşadığı gerginlikle dikkatleri üzerine çeken Volkan, maçın ardından şunları söyledi;
 
"Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin, yoksa bu iş bana kalacak. Ben de ceza alırım diye korkuyorum. Neticesinde kazandık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bizim adımıza çok önemli bir kupaydı."
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor