Ve Janko Kadroda

Transfer sezonunun son anına kadar golcü transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bu transfer gerçekleşmeyince uzun süre kodro dışı kalan Janko lisans çıkarılıp tekrar takıma kazandırıldı.Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ında kendisind

Ve Janko Kadroda

Transfer sezonunun son anına kadar golcü transferi konusunda çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bu transfer gerçekleşmeyince uzun süre kodro dışı kalan Janko lisans çıkarılıp tekrar takıma kazandırıldı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ında kendisinden yararlanmak istediği için yakından ilgilendiği Janko, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın akşam saat 20.00'de  deplasmanda oynanacak olan Kayserispor karşılaşması için kadroya dahil edilerek Kayseri'ye götürüldü.

Yarın akşam ligde ilk deplasman galibiyetini almak için sahaya çıkacak olan Bordo-mavili ekipte Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'ın Janko'ya şans verip vermeyeceği merak konusu.

dsc_0089.jpg

dsc_0109.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor