Umut ödülünü Şener'den aldı

Umut Bulut ödülünü Sadri Şener'den aldı. TrabzonCell aboneleri tarafından ikinci kez ayın futbolcusu seçilen Umut Bulut ödülünü ve hediye telefonunu Medical Park Antalyaspor ile oynanan maç öncesinde taraftarlar huzurunda Başkan Sadri Şener’in elinden ald

Umut ödülünü Şener'den aldı

Umut Bulut ödülünü Sadri Şener'den aldı. TrabzonCell aboneleri tarafından ikinci kez ayın futbolcusu seçilen Umut Bulut ödülünü ve hediye telefonunu Medical Park Antalyaspor ile oynanan maç öncesinde taraftarlar huzurunda Başkan Sadri Şener’in elinden aldı.

"TrabzonCell Ayın Futbolcusu” yarışmasının Şubat ayı oylaması da devam ediyor. TrabzonCell aboneleri, “Futbolcu” boşluk, seçtiği futbolcunun forma numarasını yazarak 1967’ye gönderdikleri SMS’lerle ayın futbolcusunu seçme ve seçtikleri futbolcuyla tanışma fırsatı yakalıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor