"Uğur transferi karlı iş"

Trabzonspor Kulüp başkan yardımcısı ve  basın sözcüsü Yakup Aslan, yaptığı açıklamada, Uğur Demirok'un büyük kulüplerin talip olduğu bir futbolcu olduğunu belirterek, "Biz onunla görüşme yapıp söz almıştık. Gerek kulübü, gerekse de kendisi sözünde durarak

"Uğur transferi karlı iş"

Trabzonspor Kulüp başkan yardımcısı ve  basın sözcüsü Yakup Aslan, yaptığı açıklamada, Uğur Demirok'un büyük kulüplerin talip olduğu bir futbolcu olduğunu belirterek, "Biz onunla görüşme yapıp söz almıştık. Gerek kulübü, gerekse de kendisi sözünde durarak bizi tercih ettiler" dedi.

Takas ve para ödeme yoluyla transferi gerçekleştirdikleri için kulüp adına karlı bir iş yaptıklarını düşündüklerini ifade eden Aslan, "Uğur Demirok, genç ve kaliteli bir futbolcu. Uzun yıllar kulübümüze, Türk futboluna ve milli takıma katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor