Uğur G.Saray'ın teklifine bakın ne dedi?

Akhisar'da beraber çalıştığı Hamzaoğlu’nu çok seven Uğur Demirok, buna rağmen hem eski hocasını hem de altyapısından yetiştiği Galatasaray’ı Trabzonspor için geri çevirdi.Tecrübeli futbolcu, “Verdiğim sözden dönemem. Trabzonspor ile her konuda anlaşmışken

Uğur G.Saray'ın teklifine bakın ne dedi?

Akhisar'da beraber çalıştığı Hamzaoğlu’nu çok seven Uğur Demirok, buna rağmen hem eski hocasını hem de altyapısından yetiştiği Galatasaray’ı Trabzonspor için geri çevirdi.

Tecrübeli futbolcu, “Verdiğim sözden dönemem. Trabzonspor ile her konuda anlaşmışken kalkıp ‘Galatasaray’a gitmek istiyorum’ diyemem. Bu bana yakışmaz. Artık Trabzonspor’un futbolcusuyum ve bordo-mavi renkler için ter dökeceğim” dedi.

Bu sözler üzerine Cimbom’un umutları tamamen söndü. Uğur ise bu dik duruşu ve davranışı ile bordo-mavili yönetimden tam puan aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor