UEFA'da Henrique şov

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique bu sezon oynanan 3 resmi maçta 4 gol atmayı başardı. Geçen sezon 28 resmi maçta 5 gol atan Paulo Henrique 2011-12 sezonunda Benfica karşısında Avrupa kupalarında 1 gol atmıştı.TÜRK TAKIMLARIYLA 5. MAÇIDina

UEFA'da Henrique şov

Trabzonspor’un Brezilyalı oyuncusu Paulo Henrique bu sezon oynanan 3 resmi maçta 4 gol atmayı başardı. Geçen sezon 28 resmi maçta 5 gol atan Paulo Henrique 2011-12 sezonunda Benfica karşısında Avrupa kupalarında 1 gol atmıştı.

TÜRK TAKIMLARIYLA 5. MAÇI

Dinamo Minsk Avrupa kupalarında Türk takımları ile toplamda 5 kez maç yaptı. 1987-88 sezonunda o zamanlar SSCB temsilcisi olarak Avrupa kupalarına katılan Dinamo Minsk, Kupa Galipleri Kupasında Gençlerbirliği karşısında 2-0 ve 2-1 kazanıp tur atlamıştı.

Belarus ekibi Dinamo Minsk 1996-97 sezonunda ise UEFA kupası ön eleme turunda Beşiktaş ile eşleşmiş sahasında 2-1 kazanmasına rağmen İstanbul’da 2-0 kaybedip elenen taraf olmuştu. Dinamo Minsk bu sezonda Trabzonspor karşısında sahasında 1-0 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor