Uçtu uçtu Egemen uçtu!

Trabzonspor'un dün akşam Beşiktaş ile oynadığı müsabakada maçın son dakikalarında yaşanan pozisyon nedeniyle kendini yere atan Egemen Korkmaz'ın o pozisyonda kendini yere atışı işte böyle görüntülendi.Maçın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş'in de, "Art

Uçtu uçtu Egemen uçtu!

Trabzonspor'un dün akşam Beşiktaş ile oynadığı müsabakada maçın son dakikalarında yaşanan pozisyon nedeniyle kendini yere atan Egemen Korkmaz'ın o pozisyonda kendini yere atışı işte böyle görüntülendi.

Maçın ardından Teknik Direktör Şenol Güneş'in de, "Artistlik" yaptı yorumlamasına maruz kalan Egemen'e Trabzon ve Türkiye basının da büyük tepki var. Bordo-mavili taraftarlarca da oldukça eleştirilen Egemen Korkmaz için sosyal paylaşım sitelerinde de tiye alan söz paylaşımları yapılıyor: "Egemenin sırtında tiki varmış dokununca atıyormuş kendini doğrumu :DDD"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor