Türkiyede hukuk bir kez daha katledildi

Trabzonsporun çalınan kupasının verilmesi bir yana suçlular hiçbirşey olmamış gibi serbest bırakıldı. Davada mahkemenin verdiği karar ilginç bir durumu akıllara getirdi. Mahkeme şike davasında dinleme kayıtlarının ve delillerin geçerli olmadığına karar ve

Türkiyede hukuk bir kez daha katledildi

Trabzonsporun çalınan kupasının verilmesi bir yana suçlular hiçbirşey olmamış gibi serbest bırakıldı. Davada mahkemenin verdiği karar ilginç bir durumu akıllara getirdi. Mahkeme şike davasında dinleme kayıtlarının ve delillerin geçerli olmadığına karar verdi.

Ancak diğer yandan 3 Temmuz süreciyle hemen hemen aynı dönemde başlayan Deniz Seki'nin davasında dinlemeler ve benzeri deliller geçerli sayılarak Seki tutuklandı. İki davada benzeri deliller olmasına rağmen farklı kararlar çıkması Türkiyede adaletin güçlülerün elinde olduğunu yeniden ispatladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor