Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Ukrayna ile karşı karşıya gelecek

Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta hangi kanalda?

2018 Dünya Kupası öncesi eleme gruplarında I grubu 2. karşılaşmasında Türkiye Ukrayna ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye Ukrayna maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar

A Milli Takımımız, I Grubu 2. maçında bugün saat 21.45'te Ukrayna'yı Konya BB Stadı'nda ağırlayacak. Almanya'dan Manuel Grafe'nin yöneteceği kritik maç TV8'den canlı olarak yayınlanacak. Milli takımımız gruptaki ilk maçında Hırvatistan deplasmanından puanla dönerken, Ukrayna da evinde İzlanda'yla 1-1 berabere kaldı.

Ay-Yıldızlılar'ın Ukrayna'ya karşı ise bariz üstünlüğü göze çarpıyor. Rakibimizle hazırlık maçlarıyla birlikte 6 kez karşılaştık ve 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi elde ettik.

ZAFERLERİN ADRESİ KONYA 
Türkiye, Konya'daki 42 bin kişilik statta 4. maçına çıkıyor. Milli Takımımız, Letonya beraberliği ile ayak bastığı statta yakın zamanda hafızalara kazınan unutulmaz zaferlere imza attı. Konyalı futbolseverlerin muhteşem desteğiyle Hollanda ve İzlanda galibiyetleri sonrası Euro 2016 vizesini almıştı. Şimdi de yine tribünleri dolduracak coşkulu 42 bin futbolseverle birlikte Ukrayna önünde gruptaki ilk zaferimizi kazanmanın peşindeyiz.

EKİMDE 32 GALİBİYET
Türkiye bugüne kadar çıktığı 542 maçın 87'sini Ekim aylarında oynadı. Ekim ayı maçlarında 32 galibiyet, 19 beraberlik alırken, 36 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor