Türk futbolunun en karanlık seçimi!

Bir tarafta Trabzonspor'un emeğini kupasını şampiyonluğunu şike ile gasp eden Aziz Yıldırım diğer tarafta ise şikeye göz yuman ve bunu itiraf eden Mehmet Ali Aydınlar...Şike yaptığı UEFA ve CAS tarafından tescilli olan Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan

Türk futbolunun en karanlık seçimi!

Bir tarafta Trabzonspor'un emeğini kupasını şampiyonluğunu şike ile gasp eden Aziz Yıldırım diğer tarafta ise şikeye göz yuman ve bunu itiraf eden Mehmet Ali Aydınlar...

Şike yaptığı UEFA ve CAS tarafından tescilli olan Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı bugün gerçekleşiyor. Başkanlık için birbirini hiç aratmayan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar yarışacak. Her iki isminde seçilmesi halinde Türk Futbolu'nda hiç bir şey değişmeyecek ve şikeye bulaşan bu isimler yine temizlenmeyecek.

AZİZ YILDIRIM GASP ETTİĞİ KUPAYI KALDIRDI

Aziz Yıldırım, kongre salonuna girdikten sonra yönetim kurulu üyesi Mithat Yenigün ile birlikte, Trabzonspor'dan şike ile alınan Süper Lig 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını beraber tutarak masanın önüne koydular.

KUPA MASADA
2010-2011 sezonunda şikeyle Trabzonspor'dan alınan ve CAS İLE UEFA'nın kararlarına rağmen utanmazca sahiplendikleri şampiyonluk kupası yönetim kurulu masasına konuldu.

Diğer genel kurullarda olduğu gibi kongre salonunda başkanlık divanının önüne sarı-lacivertli takımların bütün branşlarda kazandığı kupalar sergilenirken, 2010-2011 şampiyonluk kupası yönetim masasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor