Türk futbolunun acı günü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şube Başkanı Ali Hoşfikirer, geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede bir süredir verdiği yaşam savaşını kaybetti. Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü olarak TFF Adana Bölgesi'nde de görev yapan Ali Hoşf

Türk futbolunun acı günü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Adana Şube Başkanı Ali Hoşfikirer, geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede bir süredir verdiği yaşam savaşını kaybetti.

 

Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü olarak TFF Adana Bölgesi'nde de görev yapan Ali Hoşfikirer geçirdiği kalp krizinin ardından anjiyo yapılarak yoğun bakıma alınmıştı. Yaklaşık bir haftadır verdiği yaşam mücadelesine yenik düşen futbol adamı memleketi Adana'da hayata gözlerini yumdu.

 

10-0'LIK MAÇTA A.DEMİRSPOR'UN BAŞINDAYDI

 

68 yaşında yaşamını yitiren Hoşfikirer özellikle Adana futbolu için oldukça önemli bir isimdi. 1986-1987 sezonunda Adana Demirspor'u teknik direktör olarak şampiyon yaparak o zamanki adıyla 1. Lig'e çıkaran Hoşfikirer aynı başarıyı bir sezon sonra Adanaspor'a da yaşatarak tarihe geçti.

 

15 Ekim 1989 yılında oynanan ve Beşiktaş'ın 10-0 kazandığı tarihi maçta da Adana Demirspor'un başında bulunan Hoşfikirer Adana ekipleri dışında; Hatayspor, İnegölspor, Şanlıurfaspor, Konyaspor, Sidespor'u çalıştırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor