TS'yi hakettiği yere taşıyacağız

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Uşak Sportif karşısında aldıkları galibiyetle Beko Basktebol Ligi'nin ilk yarısını moralli kapattıklarını belirterek, ligin ikinci yarısında Trabzonspor markasını hak ettiği yere ta

TS'yi hakettiği yere taşıyacağız
Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, Uşak Sportif karşısında aldıkları galibiyetle Beko Basktebol Ligi'nin ilk yarısını moralli kapattıklarını belirterek, ligin ikinci yarısında Trabzonspor markasını hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi. 
 
Trabzonspor Medical Park'ta, Uşak Sportif karşısında alınan 100-83'lük galibiyet yüzleri güldürdü. Bordo-mavili takım sezonun en farklı galibiyetlerinden birini elde ederken, ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmanın moralini yaşıyor.
 
Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergilediklerini belirten Trabzonspor Medical Park Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, "Maçın tamamına baktığımızda oyunu sürekli kontrol altında tutan ve iyi oynayan taraf bizdik. Vermiş olduğumuz mücadelenin ve ortaya koyulan güzel oyunun karşılığını Uşak Sportif karşısında aldığımız farklı galibiyetle hak ettik. Son haftalarda bizi mutlu eden sonuçlar almasak da ortaya koyduğumuz mücadele iyi sonuçlar alacağımızın bir göstergesiydi. Rakibimiz karşısında aldığımız galibiyetin, ikinci yarıda alacağımız galibiyetlerin bir başlangıcı olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
 
"KİLİT OYUNCULARIMIZ SAKATLANDI"
 
Saral, sponsorları Muharrem Usta'ın büyük katkısıyla sezon başında Beko Basketbol Ligi'ne çıkan takımı yeniden kurduklarını vurgulayarak, "Basketboldaki önemli isimleri bünyemize katarak ses getiren transferlere imza attık. Sezon başında oynadığımız Türkiye Kupası maçlarında ortaya koyduğumuz performans ve oyunla ilk 8 takım arasına kalmayı başardık. Yaşanan sakatlıklar ve aksilikler nedeniyle Beko Basketbol Ligi'ne ise iyi başlayamadık. Hoca değişikliği yaşadık. Kilit oyuncularımızın sakatlığı nedeniyle Başkanımız Apiş Hopikoğlu'un gayretleriyle basktebolda önemli isimleri yine bünyemize katarak yolumuza devam ettik. Bunlar mazeret olmasa da önemli oyuncularımızı kaybettiğimizden dolayı takım olma yolunda hedeflediğimiz yere gelemedik. Bu da ister istemez aldığımız saha sonuçlarına yansıdı" şeklinde konuştu.
 
"TRABZONSPOR MARKASINI HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ"
 
Trabzonspor Medical Park Kulübü icra kurulu olarak yapacakları toplantıyla Beko Basketbol Ligi'nin ikinci yarısında izleyecekleri yol haritasını belirleyeceklerini ifade eden Saral, "Ligin ikinci yarısında Trabzonspor markasını hak ettiği yere taşımak için çalışmalarımızı heyecanla sürdüreceğiz. Ligin ilk yarısında yaşadıklarımızdan dersler çıkartarak ikinci yarıda daha dikkatli olacağız. Sponsorumuz Muharrem Usta ve bizlerin en önemli gayesi yaptığımız hizmetlerle bordo-mavili camiaya layık olmak. Görevde bulunduğumuz süre içresinde de bunu yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
 
"ORTAK NOKTAMIZ TRABZONSPOR"
 
Saral, son dönemde yönetim kuruluna yönelik eleştiriler üzerine ise, "Biz bir aileyiz. Moral bozmamız gerekir. Hepimiz Trabzonspor markasını ve logosunu iyi yerlere taşımak için mücadele ediyoruz. Ortak noktamız hep Trabzonspor. Bu markayı ve değeri nasıl iyi yerlere taşırız onun gayretindeyiz. Eminim herkes de benim gibi düşünüyordur. Trabzonspor markasının zarar görmemesi adına yapılan eleştirilere cevap vermedik. Hep sağ duyulu davranarak yolumuza devam ettik. Birlik ve beraberliğimizi üst seviyede tutup bizden beklenen başarıları elde edeceğimize inanıyorum. Bizler bunu başaracak kalite ve tecrübe deyiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor