TS'nin yeni transferi kampta!

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Şahin Aygüneş kampa katıldı.Kasımpaşa'dan transfer edilen Şahin dün Trabzon'da sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gerekli işlemleri gerçekleştirerek Antalya'ya gitti.FOTOĞRAF

TS'nin yeni transferi kampta!

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'da yeni transfer Şahin Aygüneş kampa katıldı.

Kasımpaşa'dan transfer edilen Şahin dün Trabzon'da sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gerekli işlemleri gerçekleştirerek Antalya'ya gitti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Kampa katılarak bordo mavili takımla ilk idmanına çıkan genç futbolcu Trabzonspor'a geldiği için mutlu olduğunu belirtirken gerekli açıklamaları resmi imzayı attıktan sonra yapacağını söyledi.

cicis.jpg

Ciciş kardeşlerle olan fotoğraflarının basına çıkmasıyla ilgili de açıklama yapan Şahin " Onları tanımıyorum, fotoğraf çekilmek istediğini söylediği için beraber poz verdik" dedi.

VIDEO'YU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor