TS'nin teklifini görüşeceğiz

Kurnaz, Trabzonspor Kulübü'nden futbolcularına resmi bir teklifin olduğunu söyledi.TEKLİFLERİ BU AKŞAM GÖRÜŞECEĞİZFutbolcularına transfer tekliflerinin yeni yeni gelmeye başladıklarını kaydeden Kurnaz, “ Bu akşam toplanacağız. Kimler bizden futbolcu talep

TS'nin teklifini görüşeceğiz

Kurnaz, Trabzonspor Kulübü'nden futbolcularına resmi bir teklifin olduğunu söyledi.

TEKLİFLERİ BU AKŞAM GÖRÜŞECEĞİZ

Futbolcularına transfer tekliflerinin yeni yeni gelmeye başladıklarını kaydeden Kurnaz, “ Bu akşam toplanacağız. Kimler bizden futbolcu talep etti, kimler hangi futbolcuyu talep etti, bu konuları bu akşam görüşeceğiz” dedi.

TRABZONSPOR'UN TEKLİFİNİ GÖRÜŞECEĞİZ

Trabzonspor'da sizden futbolcu istiyor, bu konuya nasıl bakıyorsunuz sorusu üzerine de Kurnaz şunları söyledi:

“Evet biz resmi teklifleri kabul ediyoruz, Trabzonspor'un da teklifi var. Trabzonspor'a tabiki futbolcu vermek isteriz ama batan geminin malları diye federasyon gibi bizleri mağdur etmesinler. Bu akşam bu konuları görüşeceğiz, Trabzonspor ve diğer kulüplere de gereken cevabı vereceğiz”

DAVAYI CAS'A GETİRECEĞİZ

TFF tarafından mağdur edildiklerini de kaydeden Başkan Kurnaz, “Biz sonuna kadar hukuki mücadelemizi vereceğiz. CAS'a (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) bu davayı getireceğiz” diyerek şunları söyledi:

TÜRKİYE'DE KARAR ÇIKMAZ

“Hukukçularımıza bütün vekâleti verdik, Biz CAS'a gideceğiz, onun dışında bizim ticari ortaklarımız, ticari davalar açacak ona hazırlanıyorlar. Türkiye'nin bu konuda bir kararı yok. Türkiye'de bir karar çıkmayacak. Sadece yürütmeyi durdurma adına vatandaşların ve taraftarların müracaatı var. Bunun dışında başka bir şey yok”

SÜPER LİG ALTÜST OLUR

CAS Ankaraspor'u haklı bulursa nasıl bir süreç sizleri bekliyor sorusu üzerine Kurnaz, “Bunu bizi bu hale getirenler düşünecek. CAS bizi haklı bulursa, Süper Lig altüst olur”

Selahattin Aydınlı / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler