TS'nin rakibi korku salıyor!

Fırtına’nın Avrupa Ligi’ndeki rakibi Juventus, önceki akşam en yakın takipçisi Roma’yı 3-0 yenerek puan farkını 8’e çıkartmıştı. İtalyan basını, bu galibiyet sonrası Juve’yi yere göğe sığdıramadı. Haberlerde, Siyah-Beyazlılar’ın ligdeki tüm takımlardan ço

TS'nin rakibi korku salıyor!

Fırtına’nın Avrupa Ligi’ndeki rakibi Juventus, önceki akşam en yakın takipçisi Roma’yı 3-0 yenerek puan farkını 8’e çıkartmıştı. İtalyan basını, bu galibiyet sonrası Juve’yi yere göğe sığdıramadı. Haberlerde, Siyah-Beyazlılar’ın ligdeki tüm takımlardan çok daha üst seviyede olduğu belirtilerek, “Juventus, rakiplerine korku saçıyor. Şampiyonlar Ligi’nden elenmeleri onları daha da hırslandırdı. Herkes şimdiden Juventus’un şampiyonluğunu kabullenmeli” yorumları yapıldı. Torino ekibinin stoperi Chiellini ise, “Roma’nın bize karşı elinden gelenin fazlasını yapması gerektiğini söylemişti. Onları bir kez daha domine ederek yendik” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor