TS'nin gözü onlarda!

Gelecek sezon  şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi iki yerli transferi daha yapacak. Bu konuda çalışmalarını sürdüren bordo mavililer, Kardemir Karabükspor’dan İshak, Kasımpaşa’dan da Adem Büyük ile gör

TS'nin gözü onlarda!
Gelecek sezon  şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak için çalışmalarını sürdüren Trabzonspor Yönetimi iki yerli transferi daha yapacak.
 
Bu konuda çalışmalarını sürdüren bordo mavililer, Kardemir Karabükspor’dan İshak, Kasımpaşa’dan da Adem Büyük ile görüşmelerini sürdürüyor.
 
İki futbolcunun kulübüne takasla transfer önerisinde bulunan Trabzonspor’un bu takviyelerden sonra yerli oyuncu transferini kapatacağı belirtildi. 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler