TS'lilerde geri sayım başladı

Karadeniz ekibini asla yalnız bırakmayan Trabzonspor taraftarı, dün yine Avni Aker’deki yerini aldı. Stadı tamamen dolduran 12. adama dağıtılan Bordo-Mavili bayraklar da görsel şovun bir parçası oldu. Erken gelen Umut Bulut golüyle neşesi tavan yapan Trab

TS'lilerde geri sayım başladı

Karadeniz ekibini asla yalnız bırakmayan Trabzonspor taraftarı, dün yine Avni Aker’deki yerini aldı. Stadı tamamen dolduran 12. adama dağıtılan Bordo-Mavili bayraklar da görsel şovun bir parçası oldu. Erken gelen Umut Bulut golüyle neşesi tavan yapan Trabzonlular, 90 dakika boyunca susmadı. Galibiyette önemli pay sahibi olan Bordo-Mavililer, son düdüğün ardından futbolcularını tribünlere çağırarak ayakta alkışladı. Trabzonspor, kendi sahasında ligin ilk yarısının son maçını 17’nci haftada Kardemir Karabükspor ile oynayacak. Organizasyonlar sürüyor.

Bu arada gelecek haftaki İstanbul Belediye sınavının biletleri de 20 ile 150 TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıktı. 1 hafta önce bu hamlenin yapılmasında Trabzonspor taraftarının yoğun ilgisinin de büyük payının olduğu öğrenildi. İstanbul’daki taraftar grupları da organizasyonlarını tüm hızıyla sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor