TS'de orta sahaya sürpriz isim!

Trabzonspor'un, Almanya’nın Werder Bremen takımında forma giyen 24 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Ekici’nin transferinde de sona yaklaştığı öne sürüldü.Bir süredir bu transfer için görüşmelerini gizli olarak yürüten Trabzonsporlu kurmayların

TS'de orta sahaya sürpriz isim!

Trabzonspor'un, Almanya’nın Werder Bremen takımında forma giyen 24 yaşındaki gurbetçi orta saha oyuncusu Mehmet Ekici’nin transferinde de sona yaklaştığı öne sürüldü.

Bir süredir bu transfer için görüşmelerini gizli olarak yürüten Trabzonsporlu kurmayların, oyuncuyla birçok konuda anlaşmaya vardığı, Werder Bremen kulübü ile de görüşmelerin devam ettiği iddia edildi..

Ota sahada fazla yerli alternatif oyuncusu bulunmayan bordo-mavililerin, bu takviyenin ardından bir yerli ve bir yabancı oyuncu transferi daha gerçekleştirerek transfer çalışmalarına son vermek istediğide ortaya atılan iddialar arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor