TS yönetimi Batdal'da kararsız

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan ve sportif direktör Ünal Karaman'ın ısrarla istediği Bucaspor'un 23 yaşındaki golcüsü Mehmet Batdal Galatasaray karşısında oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı. Karşılaşma boyunca vasat bir görüntü çizen Meh

TS yönetimi Batdal'da kararsız

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan ve sportif direktör Ünal Karaman'ın ısrarla istediği Bucaspor'un 23 yaşındaki golcüsü Mehmet Batdal Galatasaray karşısında oynadığı futbolla hayal kırıklığı yarattı.

Karşılaşma boyunca vasat bir görüntü çizen Mehmet Batdal'ın transferi konusunda yönetim kararsızlık yaşamaya başladı.


Sportif direktör Ünal Karaman'ın sezon başında transferi için uğraştığı Mehmet Batdal o dönem bonservis engeline takılarak transferi gerçekleşmemişti. Mehmet'i dün akşam TV den Galatasaray maçında izleyen yönetim kurulu üyeleri transferi gerçekleştirip gerçekleştirmeme konusunda tereddüt yaşamaya başladı .

Yöneticiler Umut ve Gökhan gibi kaliteli golcülerin kalitesinin tartışıldığı Trabzon'da vasat bir futbolcu görüntüsü çizen Mehmet'in Trabzon'a ilaç olamayacağı görüşünde birleştiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor