TS taraftarından UEFA'ya mail akını

Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği (UEFA)'nın 27 Mart'ta Kazakistan'ın Astana şehrinde yapacağı toplantı merakla bekleniyor.54 üye ülke Federasyonu'na toplantının taslak maddeleri ulaştırılırken, ana gündem maddesinin futbolda son dönemde artan şike

TS taraftarından UEFA'ya mail akını

Uluslararası Futbol Federasyonu Birliği (UEFA)'nın 27 Mart'ta Kazakistan'ın Astana şehrinde yapacağı toplantı merakla bekleniyor.

54 üye ülke Federasyonu'na toplantının taslak maddeleri ulaştırılırken, ana gündem maddesinin futbolda son dönemde artan şike olayları olduğu biliniyor. Bu toplantı için Türkiye'den ise Trabzonspor taraftarlarının bir hazırlığı var. 2010-2011 sezonuyla ilgili bir süredir Türkiye ve yurtdışında çeşitli protestolarda bulunan taraftarların UEFA'ya elektronik posta gönderme kampanyası başlattığı öğrenildi.

Sosyal medya üzerinde birlik olan taraftarlar UEFA, FIFA, AB Spor Bakanları, Ülke Ferderasyonları, AB Komisyon Üyeleri ve Juventus, Marsilya, Sion, Valou, Salzburg gibi takımların mail listeleri ve taslak metinlerle taraftarları kampanyaya katılmaya davet etti.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, geçtiğimiz günlerde şikeye karşı tüm Federasyonların imza atacağı bir eylem/ceza planını hayata sokmak üzerine olduklarını, toplantıda bunun da kararının alınacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler