TS-Napoli biletleri satışa çıkıyor

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi’nde 26 Şubat’ta deplasmanda oynayacağı Napoli maçının biletleri yarın saat 11.00’de satışa sunulacak.Trabzonspor'a ayrılan biletler 11 Şubat gününden itibaren bilet.trabzonspor.org.tr adresinden kredi kartıyla satın alınab

TS-Napoli biletleri satışa çıkıyor

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi’nde 26 Şubat’ta deplasmanda oynayacağı Napoli maçının biletleri yarın saat 11.00’de satışa sunulacak.

Trabzonspor'a ayrılan biletler 11 Şubat gününden itibaren bilet.trabzonspor.org.tr adresinden kredi kartıyla satın alınabilecek. Bilet satışı 23 Şubat günü saat 18.00'de sona erecek. Bordo-mavili taraftarlar için bilet fiyatı ise 45 TL.

Biletlerle ilgili yapılan açıklamada, "Napoli maçı için toplu olarak bilet satışı gerçekleştirilmeyecek. Bir kişi sadece bir bilet alabilecek. Taraftarlar bilet satın alırken istenen tüm bilgileri eksiksiz ve doğru girmesi gerekmekte. İnternetten bilet satışı bittikten sonra, İtalya'da nakit karşılığı elden bilet satışı kesinlikle gerçekleştirilmeyecek. İnternet üzerinden satın alınan biletler maç günü San Paolo Stadyumu'nda Trabzonspor'a ayrılacak olan bilet dağıtım noktasından saat 12.00-19.00 (İtalya yerel saati ile) arasında dağıtılacak. Biletlerini teslim almaya gelen taraftarlar mutlaka kimliklerini ibraz etmeleri gerekmekte" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor