TS-GS maçında forma atılacak

TRİBÜNLERE FORMA ATILACAKTrabzonspor'un sponsorlarından Türk Telekom, "Futbol Sen Bizim Her şeyimizsin" (FSBH) konsepti ile Galatasaray maçında bir dizi etkinliğe imza atacak. Türk Telekom bağlı ekipler maç öncesi fotoğraf makineleriyle birlikte tribünler

TS-GS maçında forma atılacak

TRİBÜNLERE FORMA ATILACAK

Trabzonspor'un sponsorlarından Türk Telekom, "Futbol Sen Bizim Her şeyimizsin" (FSBH) konsepti ile Galatasaray maçında bir dizi etkinliğe imza atacak. Türk Telekom bağlı ekipler maç öncesi fotoğraf makineleriyle birlikte tribünleri dolaşarak, taraftarların fotoğraflarını çekip, çerçeve içinde kendilerine hediye edecekler. Türk Telekom Tribünü'nde "FSBH" yazılı büyük boy bayrak ve maç öncesi orta sahada "FSBH" yazılı bayrak açılacak. T-shirt Gun uygulaması ile Türk Telekom Tribünü ve Yol tarafı Kale Arkası Tribünleri'ne forma atılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor