TS eski yöneticisinin acı günü!

Trabzonspor Eski Yönetim Kurulu üyelerinden Süleyman Hacısalihoğlu’nun eşi Sezer Hacısalihoğlu hayatını kaybetti.Bir süreden beri amansız hastalıkla mücadele eden Sezer Hacısalihoğlu en son tedavi gördüğü Trabzon'daki özel bir hastanede dün akşam saatleri

TS eski yöneticisinin acı günü!

Trabzonspor Eski Yönetim Kurulu üyelerinden Süleyman Hacısalihoğlu’nun eşi Sezer Hacısalihoğlu hayatını kaybetti.

Bir süreden beri amansız hastalıkla mücadele eden Sezer Hacısalihoğlu en son tedavi gördüğü Trabzon'daki özel bir hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Trabzon'da yıllardan beri ''Süleyman'' Restorantın sahibi ve işletmecisi olarak hizmet veren Süleyman Hacısalihoğlu'nun eşi 4 çocuk annesi Sezer Hacısalihoğlu, aynı zamanda Trabzonspor un eski kalecilerinden Metin Aktaş ve futbolculardan Adanalı Erhan'ın da kayın validesiydi.

Merhume Hacısalihoğlu'nun cenazesi bugün (23 Haziran) öğle namazına mutakip Söğütlüdeki Ulucamiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecek.

Bizde Haber61.net ailesi olarak Merhume Sezer Hacısalihoğlu'na Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor