Trabzon'un Sivas şanssızlığı

 Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk olan ve 2-0'lık skorla mağlup olan Trabzonspor, geçmişte de kırmızı beyazlı ekibe karşı deplasmanda çok zorlandı.Trabzonspor, Süper Lig'de Sivasspor ile toplamda 16 kez karşılaştı. Oynana

Trabzon'un Sivas şanssızlığı

 

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Sivasspor deplasmanına konuk olan ve 2-0'lık skorla mağlup olan Trabzonspor, geçmişte de kırmızı beyazlı ekibe karşı deplasmanda çok zorlandı.
Trabzonspor, Süper Lig'de Sivasspor ile toplamda 16 kez karşılaştı. Oynanan 16 maçta 7 kez Trabzonspor 6 kez Sivasspor galibiyet elde ederken, 3 maç berabere bitti. Sivasspor Süper Lig’de Trabzonspor’a karşı 7 maç aradan sonra galip geldi. Sivasspor en son 2008-09 sezonu 29.haftasında 25.04.2009 tarihinde (1387 gün önce) rakibini sahasında 3-0 yenmişti. Sivasspor'un ev sahibi olduğu maçlarda Trabzonspor sadece 2 kez kazandı.
Oynanan 8 maçta 5 kez kırmızı-beyazlı takım kazanırken 1 kez beraberlik yaşandı 2 kez ise Trabzonspor sahadan galip ayrıldı.
Trabzonspor geçen sezonu şimdiden yakaladı
Trabzonspor geçen sezon Süper Lig’in 34 haftalık döneminde 8 yenilgi almıştı. Trabzonspor bu sezon ise daha 21.haftada 8 yenilgiye ulaştı. Trabzonspor lig tarihinde en çok yenilgiyi ise 2000-01 sezonunda 16 mağlubiyet ile yaşamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler