Trabzon'un Sambacılarının otomobil tutkusu

Spor Toto Süper Lig takımlarının oyuncuları, aldıkları astronomik transfer ücretleriyle değişik yatırımlar yapsa da, en çok servet değerindeki otomobillerle gündeme geliyorlar. Bordo-mavili takımın Brezilyalı oyuncuları Alanzinho ve Henrique de bu futbolc

Trabzon'un Sambacılarının otomobil tutkusu

Spor Toto Süper Lig takımlarının oyuncuları, aldıkları astronomik transfer ücretleriyle değişik yatırımlar yapsa da, en çok servet değerindeki otomobillerle gündeme geliyorlar. Bordo-mavili takımın Brezilyalı oyuncuları Alanzinho ve Henrique de bu futbolcular arasında yer alıyor.
Bir çok insanın hayallerini süsleyen lüks otomobillere üst düzey ligde oynayan futbolcular kolay ulaşıyor. Aldıkları transfer ücretleriyle ve yaptıkları yatırımlarla gündeme gelen futbolcular bindikleri lüks arabalarla da ilgi odağı oluyorlar. Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncuları Alanzinho ve Henrique yaşam tarzları nedeniyle bir çok insana sempatik gelirken, lüks otomobillerle verdikleri pozlarla arabalara olan tutuklularını ifade ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor