Trabzon'un pilot takımı FIFA'lık oluyor!

Bu sezon küme düşen Trabzonspor'un pilot takımı 14 Trabzon'un başı Yoann Arquin ile derde girmek üzere...   Sezon başında 1461 Trabzon’a transfer olan Martinique asıllı Fransız oyuncu Yoann Arquin kayıplara karıştı. Bu sezon 2. Lig’e düşen Bordo- Mavi-Bey

Trabzon'un pilot takımı FIFA'lık oluyor!
Bu sezon küme düşen Trabzonspor'un pilot takımı 14 Trabzon'un başı Yoann Arquin ile derde girmek üzere...
 
Sezon başında 1461 Trabzon’a transfer olan Martinique asıllı Fransız oyuncu Yoann Arquin kayıplara karıştı. Bu sezon 2. Lig’e düşen Bordo- Mavi-Beyazlı ekiple 1 yıl daha sözleşmesi bulunan forvet oyuncusunun takımdan gönderilişi akıllarda soru işareti bıraktı. 1461 Trabzon formasıyla bu sezon 26 maça çıkan ve bu karşılaşmalarda 5 gol atma başarısı gösteren tecrübeli oyuncunun uzun bir süre maaşını alamadığı ve buna tepki olarak şehri terk ederek kulübü FİFA’ya şikayet etmeye hazırlandığı iddia edildi.

Öte yandan takımın son haftalardaki kritik maçlarında oyuncunun oynamaması da dikkatlerden kaçmadı. Takımın küme düşmesinin ardından istifa eden Başkan Bekir Aktürk’ün yerine bu göreve gelen Turan Altuntaş ve yönetiminin konuyla ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı da gelen bilgiler arasında.

İlkhaber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor