Trabzonspor'un kampı tehlikede

 Almanya Futbol Federasyonu’nun Türk takımlarına Almanya’da hazırlık maçlarını yasaklaması üzerine Trabzonspor yeni sezon kamp organizasyonunu yapan şirketin yetkilisini Trabzon’a çağırdı. Bordo mavililer organizasyon yetkilisi ile görüşüp kamp yerinin de

Trabzonspor'un kampı tehlikede

 

Almanya Futbol Federasyonu’nun Türk takımlarına Almanya’da hazırlık maçlarını yasaklaması üzerine Trabzonspor yeni sezon kamp organizasyonunu yapan şirketin yetkilisini Trabzon’a çağırdı. Bordo mavililer organizasyon yetkilisi ile görüşüp kamp yerinin değişip değişmeyeceğini görüşecek. Bu görüşme ile birlikte Trabzonspor’un yeni sezon hazırlıklarını yapacağı yer kesin olarak belirlenecek. Son olarak da bir Alman şirketin, G.Saray'ın Rosenheim'la 11 Temmuz'da yapacağı özel maç için DFB'ye başvurduğu; ancak güvenlik gerekçesiyle müsabakaya onay çıkmadığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor