Trabzonspor'un hedefi liderlik!

Spor Toto Süper Lig'de farklı, Avrupa'da farklı bir görüntü sergileyen Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde başarılı bir performans sergilerken, J Grubunda Lazio karşısında gözünü liderliğe dikti.Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'a 3-2 yenilen

Trabzonspor'un hedefi liderlik!

Spor Toto Süper Lig'de farklı, Avrupa'da farklı bir görüntü sergileyen Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde başarılı bir performans sergilerken, J Grubunda Lazio karşısında gözünü liderliğe dikti.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gaziantepspor'a 3-2 yenilen Trabzonspor'da gözler, UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda 12 Aralık Perşembe günü İtalya'da Lazio ile yapacağı maça çevrildi. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı deplasmanda maçlarında kötü bir istatistik sergileyen Trabzonspor, UEFA Avrupa Liginde ise hem iç sahada hem de dış sahada oynadığı maçlarda yoluna yenilgisiz devam ediyor. UEFA Avrupa Liginde bir üst tura çıkmayı garantilemesine rağmen İtalya'da Lazio ile liderlik maçına çıkacak olan Karadeniz ekibi, güçlü rakibi karşısında deplasman başarısını sürdürerek, Türkiye'ye lider dönmenin hesaplarını yapıyor.

AKÇAY: "HER ŞEY BİZİM ELİMİZDE"
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, oyuncularını zorlu Lazio maçına motive etmek için yoğun bir çaba harcıyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ve ligde Gaziantepspor yenilgisiyle moraller bozuk olan takımını toparlamaya çalışan Akçay, aldıkları kötü sonuçları Lazio maçıyla telafi etmek istiyor. Futbolcularıyla sürekli bir araya gelerek sohbet toplantıları yapan Akçay, zor bir dönemden geçtiklerini ve bu zorluğu bir birerine verecekleri destekle aşabileceklerini ifade ederek oyuncularını İtalya'da oynayacakları maça hazırlamaya çalışıyor. UEFA Avrupa Liginde aldıkları başaralı sonuçları, Grubu lider tamamlayarak daha bir anlamlı hale getirmeleri gerektiğini oyuncularına aktaran Akçay, İtalya'dan iyi bir sonuçla dönmeleri halinde yaşadıkları kötü süreci telefi edebileceklerini belirtti. Her şeyin kendi ellerinde olduğunu belirten Akçay, "Avrupa'da farklı bir motivasyon ile oynuyoruz. Bunu sahaya yansıtırsak istediğimizi alarak Türkiye'ye döneriz. "diyerek oyuncuları zorlu maça hazırladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor