Trabzonspor’u kimse kullanmasın

Haber61 – Haber Servisi – Kurban Bayramı nedeni ile Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneğini ziyarette etti. Hüseyin Avni Aker stadyumundaki lokalde gerçekleştiren bayramlaşma törenine başkanların konuşma

Trabzonspor’u kimse kullanmasın

Haber61 – Haber Servisi – Kurban Bayramı nedeni ile Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneğini ziyarette etti. Hüseyin Avni Aker stadyumundaki lokalde gerçekleştiren bayramlaşma törenine başkanların konuşması damgayı vurdu. TÜFAD Başkanı Nurettin Balaban, “ Yıllardan beri geleneksel hale getirmiş olduğumuz bayramlaşama törenini Trabzonspor’un bütün şampiyonluklarında ve kupalarında emeği olan böyle bir dernekte yapmayı İlyas Başkan ile görüşerek Ramazan ayında karar vermiştik. Sonuç olarak Trabzon’da herkes şunu iyi bilmesi gerekli. Trabzon’da ki  futbolda taban birliklerinin ülke genelinde bir saygınlığı varsa ayrıcalığı varsa bu tamamen Trabzonspor sayesinde olmuştur.”dedi.

TRABZONSPOR İYİ Kİ VAR

İsim vermeden konuşmama devam etmek istiyorum diyen Balaban, “ Dışarıda Futbol antrenörlüğü derneği var Gözlemciler derneği var ASKF var varda var. Ama hiçbir tanesi buradakiler kadar değerli değil.  Gittiğimiz her şehirde Trabzon kentinin taban birliği olduğumuz için saygı görüyoruz. Bununda nedeni Trabzonspor olduğu için. Onun için bizi bu kadar değerli kılan böyle bir dernekte bayramlaşma törenini yapmaktan gurur duyuyoruz. Bu dernekte öyle insanlar var ki. Ahmet Suat; Özkan Sümer gibi isimlerin oyuncuları onlarn oyuncuları bu dernekte bulunuyor. Hocalarımızın yüzde 90 antrenör. Gönül ister ki hep birlikte olalım. Fakat; şuan ki şartlar bunu gösteriyor.”ifadelerine yer verdi. Balaban, “ Trabzonspor’u 2. ligden Spor Toto Süper lige taşıyan bu isimlere teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Çünkü biz Türkiye’de dernek olarak 55 TÜFAD olarak en üst seviyelerdeyiz.”şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR KISIR ÇEKİŞMELERE KİMSE SOKMASIN

Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği Başkanı İlyas Akçay, açıklamasında kimsenin Trabzonspor’u yıpratmaya  hakkı yoktur ifadelerine yer verdi. Akçay, “ TÜFAD Başkanı olarak Nurettin Balaban çok önemli noktada duyarlı davrandı. Kendisine bu açıklamalarından ve hareketinden dolayı teşekkür ediyorum. Burada hem yaş olarak hemde meslekte deneyim olarak herkesten önce burada vardık. Bizden büyük bir ağabeyimiz Arif abi. Teknik Adamlığı yok ama futbolculuğu var. Gençler pek bilmezler ama biz biliriz. Üzerine basa basa şunu söylemek istiyorum. Bu memlekette kimse Trabzonspor’a kafa tutmaz. Hiç kimsenin Trabzonspor’un büyüklüğüne karşı konuşma hakkı yoktur. Bunu Türkiye’de kimse yapıyor. Burada Trabzon’da bazı sivil toplum örgütleri birileri kendi aralarındaki kısır çekişmeyi Trabzonspor’a yansıtmaya çalışıyorlar.  Buna Kimsenin gücü yetmez.”dedi.

BERABERLİKLER DEVAM ETMELİ

Akçay, “ Trabzonspor’un bugünlere gelmesinde en eski insanlardanız. Trabzonspor bugünlere nasıl geldiğini biz biliriz. Trabzon ve Trabzonspor futbolunun buralara hangi koşullarda insanların ne fedakarlıklarla geldiğini en iyi bilenlerdeniz. Biz Gençlerbirliğinden bu başarıyı aldık. Türkiye Şampiyonu olduk ve oradan beri Trabzonspor ile ulaşmadığımız başarı yok. Ama bu memlekettin özellikle genç arkadaşlarımızın bizlerin arkamızdan konuştuğu oluyor. İnsanlar kendi kısır çekişmeleri Trabzonspor’u bir yere getirmez. Bütün herkesin birlik ve beraberlik olma mecburiyeti vardır. Herkes şunu iyi bilsinler ki hiçbir kulüp dışarıda Trabzon ve Trabzonsporlu kadar değerli değildir. Bütün birlik ve beraberliğimiz umarın bir üst seviyelere çıkacağına inanıyorum.”şekline konuştu.

Haber : Şükrü Üçüncü 

ilyas-akcay.jpg

img_0001.jpg

img_0004.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor