Trabzonsporlu Zokora'ya beraat!

Emre Bölezoğlu ve Fenerbahçe kulübünün Zokora aleyhine actığı Kasten Adam Yaralama iddiasıyla Trabzon Cumhuriyet savcılığına actığı davada karar çıktı.Emre'nin avukatı Mahir Işıkay, maç sırasında Zokora’nın Emre’ye attığı tekme ile Emre’nin elini sıkmadığ

Trabzonsporlu Zokora'ya beraat!

Emre Bölezoğlu ve Fenerbahçe kulübünün Zokora aleyhine actığı Kasten Adam Yaralama iddiasıyla Trabzon Cumhuriyet savcılığına actığı davada karar çıktı.

Emre'nin avukatı Mahir Işıkay, maç sırasında Zokora’nın Emre’ye attığı tekme ile Emre’nin elini sıkmadığını gösteren video ve fotoğraflarda yer aldığı dilekçe ile şikayette bulunmuştu.

Emre Belözoğlu’nun, Trabzonsporlu Zokora'ya karşı " kasten adam yaralama" suçlamasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nda açtığı dava da Trabzon Cumhuriyet başsavcılığı Takipsizlik kararı verdi

 Zokora'nın Emre aleyhine actığı ırkcılık davası ise sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor