Trabzonspor'dan iki transfer

Beko Basketbol Ligi ekibi Trabzonspor, ABD’li oyuncular 29 yaşındaki Monweel Randle ve 24 yaşındaki Levance Fields’i kadrosuna kattı.Geçen sezon Spartak St. Petersburg’da forma giyen Levance Fields, 13.4 sayı, 3.2 ribaund ve 1.2 top çalma ortalaması ile o

Trabzonspor'dan iki transfer

Beko Basketbol Ligi ekibi Trabzonspor, ABD’li oyuncular 29 yaşındaki Monweel Randle ve 24 yaşındaki Levance Fields’i kadrosuna kattı.

Geçen sezon Spartak St. Petersburg’da forma giyen Levance Fields, 13.4 sayı, 3.2 ribaund ve 1.2 top çalma ortalaması ile oynadı. Bu arada bir dönem Oyak Renault’ta da forma giyen Monweel Randle ise geçtiğimiz sezon Belçika’nın Optima Gent takımında 11.1 sayı ve 7.3 ribaund ortalaması ile yer aldı. NCAA'de oyun kurucuların değerlendirmeye alındığı Bob Cousy ödülüne üç defa aday gösterilen Fields’in çok önemli bir transfer olduğunu belirten Asbaşkan Levent Erkuloğlu, “Fields ile birlikte diğer ABD’li oyuncu Randle hafta sonunda Trabzon’a gelecek ve takıma katılacak” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor