Trabzonspor'da yeni yıldız doğuyor!

1461 Trabzon U14 yaş grubunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan genç yetenek Doğukan Öksüz oynadığı 30 maçta 45 gol atarak gol kralı olma başarısını elde etti. Genç yeteneği bazı takımlar incelemeye alırken, alt yapıdan başarılı oyuncuların

Trabzonspor'da yeni yıldız doğuyor!

1461 Trabzon U14 yaş grubunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olan genç yetenek Doğukan Öksüz oynadığı 30 maçta 45 gol atarak gol kralı olma başarısını elde etti. Genç yeteneği bazı takımlar incelemeye alırken, alt yapıdan başarılı oyuncuların yetişmesi camiayı umutlandırdı. Geçtiğimiz günlerde Bursa'da oynanan 2012-2013 Sezonu U14 Türkiye Şampiyonası final maçında İstanbul Bağlarbaşıspor'u 2-1 mağlup eden 1461 Trabzon'un şampiyon oldu.

Şampiyonlukta önemli katkısı bulunan bordo-mavi-beyazlı ekibin forvet oyuncusu Doğukan Öksüz'ün oynadığı 30 müsabakada takıma 45 gol kazandırması dikkatleri üzerine çekti. Takımın galibiyetlerinde önemli katkısının yanı sıra oyun zekası, hava hamiyeti ve topa vuruş tekniği ile son derece yetenekli olan Öksüz'ün elde ettiği başarısı sonrası bir çok büyük kulüplerin radarına girme başarısını da elde etti. Genç yıldız yeni sezonda daha çok çalışarak takımına daha çok katkı sağlamayı hedeflediğini ve hayalinde Trabzonspor A takımında oynamak olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor