Trabzonspor'da transfere kiralık yöntemi

Trabzonspor, Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo’nun yanı sıra flaş bir ismi daha forvet hattına takviye etmek istiyor.Yunan forvet Kostas Mitroglou ve Cezayirli forvet oyuncusu İslam Slimani ile görüşmelerini sürdüren yönetim, 2 oyuncunun kulübüyle

Trabzonspor'da transfere kiralık yöntemi

Trabzonspor, Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo’nun yanı sıra flaş bir ismi daha forvet hattına takviye etmek istiyor.

Yunan forvet Kostas Mitroglou ve Cezayirli forvet oyuncusu İslam Slimani ile görüşmelerini sürdüren yönetim, 2 oyuncunun kulübüyle temasını artırdı.

Fulham’ın Mitroglou’yu 12 milyon Euro’dan düşük bir bedelle satmak istememesi üzerine oyuncuyu kiralamak için teklif yapan bordo mavili yönetim beklemeye çekildi. İslam Slimani için de Sporting Lizbon kulübüne kiralık teklifi yapan bordo mavililer, iki oyuncudan birini kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor