Trabzonspor'da tatil sona eriyor

 Antalya’da toplanacak  bordo-mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş'in, Werder Bremen ve Schalke ile oynanacak hazırlık maçlarına oldukça ciddi yaklaştığı bildirildi. Bundesliga'nın iki güçle temsilcisi karşısında futbolcularının genel durumunu görme

Trabzonspor'da tatil sona eriyor

 Antalya’da toplanacak  bordo-mavili takımda teknik direktör Şenol Güneş'in, Werder Bremen ve Schalke ile oynanacak hazırlık maçlarına oldukça ciddi yaklaştığı bildirildi.

Bundesliga'nın iki güçle temsilcisi karşısında futbolcularının genel durumunu görmeyi planlayan tecrübeli teknik adamın, bu nedenle transferlerin kampa yetiştirilmesi konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı.

Her futbolcunun kendi gözünde aynı değere sahip olduğunu belirten Şenol Güneş'in, "Kampta iyi çalışan, arzulu olan formayı alır. Kimsenin yeri garanti değil" diye konuştuğu ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor