Trabzonspor’da şok iddia!

Trabzonspor eski yöneticisi ve iş adamı Önder Karaduman, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu kulübü ahbap çavuş ilişkileriyle yönetmek ve uçuruma sürüklemekle suçladı.Karaduman, Tolga’nın Ali Ağaoğlu, Ahmet Nur Çebi ve Saffet Çebi üçlüsüsünün kur

Trabzonspor’da şok iddia!

Trabzonspor eski yöneticisi ve iş adamı Önder Karaduman, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu kulübü ahbap çavuş ilişkileriyle yönetmek ve uçuruma sürüklemekle suçladı.

Karaduman, Tolga’nın Ali Ağaoğlu, Ahmet Nur Çebi ve Saffet Çebi üçlüsüsünün kurduğu ilişkiyle satıldığını iddia etti. Karaduman, “Harcanan o milyonlarca Euro bir hatır gönül ilişkisiyle Trabzonspor’a derbide 3-0’a maloldu. Bunun sorumlusu İbrahim Hacıosmanoğlu’dur. Bunun hesabını Trabzonsporlulara vermelidir” dedi.

Karaduman, açıklamamalarını şöyle sürdürdü;

“Ben buradan camiamız adına Tolga’nın kapalı kapılar ardında, nasıl ilişkiler ağı ile satıldığını kamuoyuna açıklamaya davet ediyorum. Aynı hatır gönül ilişkileri ile Beşiktaş’a başka oyuncularımızda pazarlanmakta mıdır? Bütün bunların hesabı taraftara ve kongre üyelerine verilmelidir. Cardozo’yu almakla bu iş bitmiyor. Bu bir takım oluşturma ve ekip işidir. Bir ekip çalışmasını gerektirir. Hacıosmanoğlu’nun ortada bir ekibi yoktur. Göstermelik 8 yönetici nazarında kulübü tek başına yönetmektedir. Kulübümüzle ilgili her türlü hayati kararı tek başına almaktadır. Sezon başı getirdiği Teknik Direktörün kulübe verdiği zarar ortadadır. Yanlış yaptım demekle verdiği bu büyük zarardan kurtulamaz, kurtulmamalıdır. Bu teknik Direktöre ne kadar para ödenmiştir? Bunlar kamuoyuna açıklanmalıdır.  

Trabzonspor gibi büyük bir kulüp bir bakkal gibi yönetilmektedir. Bu tarihi büyük bir ayıptır ve bu yanlış artık görülmelidir. Trabzonspor bir büyük kurumdur ve büyük bir kurum gibi yönetilmelidir. Kulübümüz çok büyük bir borcun altına sokulmuştur. Trabzonspor gibi bir kulüp bu kadar parayı dördüncü olmak için harcayamaz. Trabzonspor hepimize ait bir değerdir. Kimsenin malı ve çiftliği değildir. Hiç kimse bu büyük değeri bu kadar keyfi irade ile kullanamaz. Buradan delege ve taraftara sesleniyorum. Önümüzdeki seçimlerde kulübümüze sahip çıkmazsak zaten ağır bir borcun altına sokulmuş olan Trabzonspor’u altından hiç kimsenin kalkamayacağı bir tablo ile devralmak zorunda kalabiliriz."

 

Karaduman’ın gündemi sarsan bu iddiası sonrası Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu’na çevrildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor