Trabzonspor'da revizyon

Trabzonspor'da sezon başı kadroya katılan Ferhat Yazgan, Serdar Gürler ile kadro dışı kalan Mustafa Yumlu, Emre Güral ve Zeki Yavru'nun devre arası takımdan gönderilmesi için teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetime rapor sunduğu ifade edildi.Yanal, Serdar

Trabzonspor'da revizyon

Trabzonspor'da sezon başı kadroya katılan Ferhat Yazgan, Serdar Gürler ile kadro dışı kalan Mustafa Yumlu, Emre Güral ve Zeki Yavru'nun devre arası takımdan gönderilmesi için teknik direktör Ersun Yanal'ın yönetime rapor sunduğu ifade edildi.

Yanal, Serdar Gürler'in kiralık olarak yollanmasını da talep ettiği ifade edildi. Trabzonspor'da yine ilk başlarda forma şansı bulamayan fakat son haftalarda oynadığı karşılaşmalarda ise yıldızı parlayan İshak Doğan konusunda ise Yanal’ın henüz net bir karar vermediği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor