Trabzonspor'da operasyon sinyali!

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istanbul'da yaptıkları görüşme sonrasında takımda operasyon olacağının sinyalleri geldi.Halilhodzic’in rahatsızlık duyduğu, Trabzonspor kiml

Trabzonspor'da operasyon sinyali!

Trabzonspor'da alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Vahid Halilhodzic ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istanbul'da yaptıkları görüşme sonrasında takımda operasyon olacağının sinyalleri geldi.

Halilhodzic’in rahatsızlık duyduğu, Trabzonspor kimliğine yakışmayacak oyun oynadıklarını iddia ettiği bazı futbolculara önümüzdeki günlerde para cezası verilebileceği, ya da kadro dışı bırakabileceği belirtildi. Boşnak çalıştırıcının bu konuda da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan tam yetki aldığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor