Trabzonspor'da kritik viraj

Ligde üst üste gelen beraberlikler sonrası, Mersin İdmanyurdu, Lokeren ve Gaziantep karşılaşmalarında galibiyet isteyen Başkan, "Bu üç maçı kazanırsak üzerimizdeki stresi atarız. Size güveniyorum. Bunu başarabilirsiniz" demişti. Bu 3 maçın 2'sini kazanan

Trabzonspor'da kritik viraj
Ligde üst üste gelen beraberlikler sonrası, Mersin İdmanyurdu, Lokeren ve Gaziantep karşılaşmalarında galibiyet isteyen Başkan, "Bu üç maçı kazanırsak üzerimizdeki stresi atarız. Size güveniyorum. Bunu başarabilirsiniz" demişti.
 
Bu 3 maçın 2'sini kazanan Trabzonspor, şimdi gözünü Gaziantep'e çevirdi. Bugün evinde oynayacağı mücadeleden mutlu ayrılarak, başkana verdikleri sözü tutmayı isteyen teknik direktör Halilhodzic de oyuncularıyla bir toplantı yaparak, "Yavaş yavaş gerçek kimliğimizi ortaya koymaya başladık. Başkan 3 maçta 3 galibiyet istedi. 2'sini tamamladık. Şimdi Gaziantep maçını da kazanarak sözümüzü tutalım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor