Trabzonspor'da iki farklı Volkan görüşü!

Trabzonspor’un Ç.Rizespor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ilk yarısında  birkaç taraftarın küfürlü tepkisine uğradıktan sonra ağlayarak sahayı terkeden Volkan Şen için bordo mavili kulüpten farklı sesler yükseldi.Volkan Şen için ilk yorumu yapan teknik

Trabzonspor'da iki farklı Volkan görüşü!

Trabzonspor’un Ç.Rizespor’u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ilk yarısında  birkaç taraftarın küfürlü tepkisine uğradıktan sonra ağlayarak sahayı terkeden Volkan Şen için bordo mavili kulüpten farklı sesler yükseldi.

Volkan Şen için ilk yorumu yapan teknik direktör Mustafa Akçay futbolcusuna sahip çıkarken yaşananları aile içi bir sorun olarak değerlendirdi. Akçay “ Eleştirebiliriz, "Yuh" diyebilirsin, Volkan kötü oynadı diyebilirsin. Küfür çaresiz, kaba insana yakışır; Trabzonlu'ya yakışmaz. Volkan şu anda çok iyi. Volkan'ı soyunma odasında 15 dakika hep beraber alkışladık." dedi.


Akçay’ın bu açıklamalarından sonra kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da bir açıklama yaptı. Ancak Hacıosmanoğlu’nun açıklamaları teknik patron Akçay ile bire bir zıt konumda oldu. Hacıosmanoğlu Volkan’ın sahadan çıkmasının kabul edilemez olduğunu ve artık yola birlikte devam edemeyeceklerini belirterek şu ifadeleri kullandı;  “Seyircilerin oyunculara küfür etmesini tasvip etmemiz mümkün değil fakat profesyonel bir oyuncunun 'bana küfür ettiler, sahadan çıkıyorum' yaklaşımı yakışmaz. Bu yaklaşımı kabul etmemiz söz konusu değil. Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok.”.

Bu iki farklı görüşün ardından Volkan Şen hakkında nasıl bir karar çıkacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor