Trabzonspor'da hedef ilk yarıyı yakalamak

 Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, devre arasını iyi değerlendirip ikinci yarıda ilk yarıdaki performanslarını yakalamak istediklerini söyledi.Kaynak, ikinci yarı öncesi hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üze

Trabzonspor'da hedef ilk yarıyı yakalamak

 Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, devre arasını iyi değerlendirip ikinci yarıda ilk yarıdaki performanslarını yakalamak istediklerini söyledi.

Kaynak, ikinci yarı öncesi hazırlıklarını sabah ve akşam olmak üzere günde çift antrenmanla sürdürdüklerini belirterek, "Devre arasını iyi değerlendirip ikinci yarıda ilk yarıdaki performansımızı yakalamak istiyoruz. Sporcularımızı dinç ve hazır tutabilmek için sıkı çalışıyoruz" dedi.

Kadrolarına takviye yapmadıklarını ifade eden Kaynak, şunları söyledi:

"İlk yarının son maçlarında iyi bir başarı çizgisi yakalamıştık. Yolumuzu aynı çizgide sürdürmek istiyoruz. Açıklarımızı kapatabilmek için çalışıyoruz. İkinci yarıda bizleri üst üste oynayacağımız zor maçlar bekliyor. İlk hafta üç maç yapacağız. Oynanmamış hiçbir maç kazanılmış sayılmaz. Biz de hazırlıklarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz. Bu üç maçı kazanmamız bizi daha çok rahatlatacak. Çünkü ligde puan bakımından takımlar birbirine çok yakın. Disiplinden kopmayıp performansımızı daha üst seviyelere çıkarmaya çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor