Trabzonspor yerine getirmek zorunda

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edebilmek için yerine getirmek zorunda olduğu mali kriterleri tamamlayacağı bildirildi. Bunun için maddi arayışlarını sürdüren yönetim kurulunun 1 haftalık süre içerisinde yaklaşık 10 milyon TL’si futbolculara

Trabzonspor yerine getirmek zorunda
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edebilmek için yerine getirmek zorunda olduğu mali kriterleri tamamlayacağı bildirildi.
 
Bunun için maddi arayışlarını sürdüren yönetim kurulunun 1 haftalık süre içerisinde yaklaşık 10 milyon TL’si futbolculara olmak üzere geri kalanı da daha sonra verilmesi gereken 6 milyon TL'lik bir ödeme yapacağı öğrenildi. Bu rakamın büyük bir bölümünü tamamlayan yönetimin bundan sonraki süreçte ödeme planlamaları konusunda daha dikkatli olacağı belirtildi.
 
Bu arada kulüp müdürü Sinan Zengin’le yolların ayrılmasının ardından Metin Kazancıoğlu’nun genel müdür olarak kulübün idari işlerinin başına geçmesinin beklendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor