"Trabzonspor Umar'ı istiyor"

Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun, Süper Lig'den çok sayıda takımın oyuncularını istediğini söyledi. Hun, Umar'ı ise Trabzonspor'un istediğini belirtti. Hun, yaptığı açıklamada, Samsunspor'un kaliteli bir oyuncu kafilesine sahip olduğunu söyledi. Sezon

"Trabzonspor Umar'ı istiyor"
Samsunspor İkinci Başkanı Recep Hun, Süper Lig'den çok sayıda takımın oyuncularını istediğini söyledi. Hun, Umar'ı ise Trabzonspor'un istediğini belirtti.
 
Hun, yaptığı açıklamada, Samsunspor'un kaliteli bir oyuncu kafilesine sahip olduğunu söyledi.
 
Sezon boyunca birçok oyuncularını Süper Lig ekiplerinin takip ettiğini belirten Hun, "Genç kalecimiz Furkan Köse, yine genç oyuncumuz Canberk Aydın ve Nijeryalı futbolcumuz Umar'a teklif var. Süper Lig'den bir çok takım oyuncularımızı istiyor. Özellikle Umar'ı Trabzonspor, Kaşımpaşa, İstanbul Büşükşehir Belediyespor, Balıkesirspor kulüpleri istedi. Kalecimiz Furkan'ı sezon boyunca Kasımpaşa izlettirdi ve talip oldu. Yine Canberk için Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri talip ancak teklif resmileşmediği için takım adı vermiyorum" diye konuştu.
 
Erdem Şen'in 3 ay önce Gaziantepspor'a imza attığını hatırlatan Hun, "Yönetim olarak göreve devam etmeme kararı aldık ancak Samsunspor'a kimse sahip çıkmazsa sahipsiz de bırakmayız. Böyle bir durumda gelecek sezon planlaması açısından genç oyuncularımızdan bir kaçını satabiliriz. Çünkü belirli bir bütçe oluşturmak zorundayız. Özellikle gelen teklifleri genel kurul sonrasına bırakıyoruz" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor