Trabzonspor teklifini yaptı

TFF 'nin kararıyla 2. Lig'e düşürülen ancak İş Mahkemesine TFF'nin kararının iptali için karşı dava açan  Ankaraspor yönetimi  Trabzonspor'un istediği 4 futbolcu, Ömer Aysan, Umut , Aydın Karabulut ve Murat Tosun'un durumunu görüşmek için 22 Ekim'de İş ma

Trabzonspor teklifini yaptı

TFF 'nin kararıyla 2. Lig'e düşürülen ancak İş Mahkemesine TFF'nin kararının iptali için karşı dava açan  Ankaraspor yönetimi  Trabzonspor'un istediği 4 futbolcu, Ömer Aysan, Umut , Aydın Karabulut ve Murat Tosun'un durumunu görüşmek için 22 Ekim'de İş mahkemesinden çıkacak kararı bekliyor.

 

TFF Ankaraspor'u bir alt kümeye düşürme kararı alırken, futbolcuların bonservis haklarının Ankaraspor'da kalmasına karar verdi.

 

FUTBOLCULAR TRABZON'U İSTİYOR

Futbolcu bonservis haklarını elinde bulunduran Ankaraspor iş mahkemesinden olumlu karar çıkaramadığı taktirde bu kez Uluslar arası futbol mahkemesine (CAS)dava açacak.

 

Bu arada Ankarspor'un futbolcularına da teklif gelmeye başladı. Trabzonspor Ankaraspor'dan bonservis bedeli ödemeden 4 futbolcu almak için teklifini yaptı.

 

KALIRSA ANLAŞTIKLARINI ALACAKLAR

Ankaraspor yönetimi futbolcuları elinden çıkaramazsa bu kez sezon başında futbolcularla yaptığı anlaşma gereği transfer ücretlerini  ödemek zorunda kalacak. Bu nedenle Ankaraspor birleşme kararı aldığı Ankaragücü'ne futbolcuları vererek bu ekonomik yükten kurtulmak istiyor. Ankaraspor yönetiminin Ankaraspor'a vermeye çalıştığı Ömer,Umut,Aydın ve Murat ise Ankaragücü'ne değil Trabzonspor'a gitmek istediklerini Ankaraspor yönetimine bildirdiler

 

TRABZON TEKLİFİNİ YAPTI

Trabzonspor Yönetim kurulunun 4 futbolcu için Ankaraspor kulübüne resmi teklif yaptığı iddia edilirken, Bordo Mavililerin  transferi bonservis bedeli ödemeden çözmeye çalıştıkları da gelen bilgiler arasında.

 

Bordo Mavililerin Ankarasporlu yetkililerle yaptığı görüşmede” Bu futbolculara talibiz ancak bonservis bedeli ödemeyiz. Yalnızca sizin sezon başında bu futbolcularla yaptığınız anlaşmadan doğan borçlarınızı futbolculara öderiz. Bu şartları kabul ederseniz futbolcuları alırız dediği de gelen bilgiler arasında

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler