Trabzonspor tasarrufa devam ediyor!

Trabzonspor’da UEFA'ya verilen sözler doğrultusunda mali denge operasyonu sürüyor

Trabzonspor tasarrufa devam ediyor!

Trabzonspor, gönderilmelerine karar verilen oyuncularla yollarını ayırması durumunda büyük bir maddi yükten kurulacak. Yeniden yapılanma adına teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda hareket eden Bordo-Mavililer, özellikle gönderilmesine karar verilen oyuncuların ayrılması halinde büyük bir maddi yükten kurtulacak. Fırtına; Cardozo, N’Doye, Cavanda, Douglas ve yatabare ile yollarının ayrılması halinde 13 milyon Euro’luk ( 41 milyon 500 bin tl) maddi ağırlığı üzerinden atacak.

UEFA’YA söz verildi

Bordo-Mavililer ayrıca Erkan Zengin, Sefa Yılmaz,Özer Hurmacı ve Musa Nizam gibi yerli oyuncuları da göndermesi halinde 15 milyon TL’lik giderden kurtulacak. Trabzonspor yönetimi planladığı hamleleri gerçekleşmesi durumunda 55 milyon TL’yi aşan bir yükü üzerinden atacak ve UEFA Mali Fair-Play Kuralları doğrultusunda da önemli bir mesafe alacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor