Trabzonspor taraftarı ne istiyor

Trabzonspor Taraftarlarının Gaziantepspor karşılaşması öncesi açtıkları pankart ile verdikleri mesajın ne derece doğru olduğu artık belgelerle ispatlandı.Yıllardan beri hak ettiği şampiyonlukların hile ve entrika ile elinden alınan Trabzonspor taraftarlar

Trabzonspor taraftarı ne istiyor

Trabzonspor Taraftarlarının Gaziantepspor karşılaşması öncesi açtıkları pankart ile verdikleri mesajın ne derece doğru olduğu artık belgelerle ispatlandı.

Yıllardan beri hak ettiği şampiyonlukların hile ve entrika ile elinden alınan Trabzonspor taraftarları “Günahların Takımı Fenerbahçe” pankartı ile ne derece haklı olduklarını son günlerde yaşanan şike soruşturmaları ile ispatladı.

Yıllardan beri özlenen ve hak edildiği halde ulaşılamayan şampiyonluklar, milyonlarca Trabzonspor taraftarının yüreklerini dağlarken Bordo-Mavi sevgi uğruna gencecik insanlar hayatlarını kaybetti.

Trabzonspor taraftarı futbolun sahada değil masa başında oynandığını her platformda yıllardan beri dillendirdi.

Bugün gelinen süreçte Trabzonspor taraftarının ne denli haklı olduğu gün gibi ortaya çıkarken, Futbol Federasyonu’nun vereceği karar merakla bekleniyor.

Konu ile ilgili haber61.net’e mail ve telefon ile ulaşan Trabzonspor taraftarları Futbolu yönetenlere karşı yine kuşkulu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe’yi koruma ve kollama çabalarının gerçekler gün gibi ortadayken, yine koruma yoluna gideceğini belirten Trabzonspor taraftarları “Bu işin uzatılmasına gerek yok. Günahların takımı ve onun yardakçıları hakkında acil karar verilmeli. Futbol Talimatnamesi açık “Şike yapan Küme Düşer”  bu talimata uyulmalı ve en kısa süre içerisinde Trabzonspor’un hak ettiği şampiyonluk teslim edilmelidir” görüşünde birleştiler.

Artık Futbolu yönetenlere inanmak istediklerini de dillendiren Taraftarlar İstanbul medyasına da tepkili.

Şike soruşturması içerisinde Trabzonspor’un da adının geçmesi için çaba sarf eden İstanbul Medyasının, soruşturma ile uzaktan yakından ilgisi olmayan Trabzonspor’u olayın içerisine çekmek için “Trabzonspor’da teşebbüs etti”  şeklinde uydurma haberler çıkardıklarını ifade eden taraftarlar “Bu medya ne zaman Trabzonspor’un yanında oldu ki, bırakın yanında olmasını ne zaman Trabzonspor ile ilgili gerçek ve doğru haberler kullandı ki şimdi kullansın. Biz bunları tanıyoruz, Biz Hürriyet başta olmak üzere İstanbul medyasının ve bu medyanın yazarlarının Trabzonspor’a düşmanlıklarını biliyoruz. Onların haberlerini zaten okumuyoruz okuduklarımıza ise gülüyoruz. İnanırlıklarını, güvenirliklerini kaybettiler. Trabzonspor düşmanı Cem Papila’yı televizyonlara çıkarıp Şike soruşturması hakkında yorum yaptırırsan o orada da Trabzonspor’a kinini kusar, o orada Trabzonspor’da teşebbüs etti der. Bunu ona dedirtmek için onu oraya çağırıyor yorum yaptırıyorsun. O adam değimliydi Trabzonspor’un şampiyonluğunu elinden alan” şeklinde  tepki gösterdiler.

Yaşanan şike soruşturması sürecini haber61.net’den takip ettiklerini tepki ve düşüncelerini haber61.net aracılığı ile tüm dünyaya ulaştırmak istediklerini de özellikle vurgulayan Trabzonspor taraftarları.

“Trabzonspor taraftarının aylar önce açtığı pankartla ne denli haklı olduğu ortada Fenerbahçe Günahların takımı. Bu artık bilgi ve belgelerle ortada. Futbol Federasyonu’na da seslenmek istiyoruz. Sakın ha Tüzük talimatı dışında karar vermek için arayışlar içerisinde olmayın. Bu işi uzatmayın her şey ortada Şampiyonluğu gerçek sahibine biran önce teslim edin ve Şike soruşturmasına adı karışan bu 3 takımı küme düşürün. Türk futbolu zarar görür, Türkiye ligi değerini kaybeder, Türk Futbolu ekonomik çöker gibi senaryolar peşinde olmayın. Türk futbolu bugün gelinen süreçte gördüğü zararın milyonda birini görmez. Bu talkımların küme düşürülmesi Türk futbolunun marka değerini arttırır. Futbola olan güven ve sevgi yeniden gelir” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor